Fiets- en wandelvriendelijk hotel in Limburg! De Spaenjerd is de ideale halte tijdens je ontdekkingstocht door het Maasland met zijn ligging langs de Maas.

Op het terras met zicht op de Maas kun je genieten van een heerlijk kopje koffie en verse vlaai. 

Ons restaurant presenteert de Belgische keuken en onze brasserie straalt een familiale, bourgondische sfeer uit. Voor de bierliefhebbers hebben we een uitzonderlijk heerlijke Leffe Blond, getapt zonder toevoeging van koolzuur en daardoor extra zacht en smakelijk.

Restaurant – brasserie De Spaenjerd heeft de afgelopen 10 jaren een mooie reputatie opgebouwd. Natuurlijk serveren we graag heerlijke seizoensgerechten en streekproducten. Hou dus zeker onze suggestiekaarten in het oog!

Dit concept bieden we sinds enkele jaren nu ook aan in De Maaskant. Waar we vooral trots op zijn is dat we kwalitatieve producten aanbieden aan zachte prijzen.
Neem gerust eens een kijkje op onze menukaarten en overtuig u zelf !

Voor alle gelegenheden maken we graag een offerte op maat.
Van 5 tot 100 personen zijn er diverse mogelijkheden gaande van een bescheiden receptie tot een uitgebreid buffet of gastronomische maaltijd.
In onze prachtige orangerie maken we uw feest onvergetelijk.
Voor gezelschappen tot 25 personen bieden we zelfs een gemakkelijke formule aan waarbij jullie genodigden bij aankomst nog kunnen kiezen uit diverse gerechten.

brunch_met_logo-3