top of page
kader-De-Maaskant-r.jpg

Sinds oktober 2011 is iedereen welkom in De Maaskant.
Voorheen was dit hotel bekend onder de naam Hotel Ter Eyckerpoorte, maar aangezien het gebouw zowel buiten als binnen een totale facelift heeft ondergaan, wilden we dit ook zeer duidelijk kenbaar maken door er een nieuwe naam aan te geven : De Maaskant …

Dankzij de ligging aan de rand van Maaseik, parel aan de Maas, is een verblijf bij ons ideaal om het hele gebied te ontdekken.
We hebben prachtige fietsroutes voor u uitgestippeld, maar ook een unieke wandelroute om Maaseik zelf te leren kennen.
Al onze kamers hebben immers de naam van een historisch gebouw in het oude stadscentrum.
De geschiedkundige uitleg van elk gebouw hangt mooi in de gangen bij de kamers.
Bezoek dus eens uw eigen kamer in Maaseik…

Voordat de familie Silkens er het bekende hotel Ter Eyckerpoorte heeft gebouwd, was het café van de familie Leplat-Dalemans al een gezellige gelegenheid aan de rand van de stad. Het leek ons dus de ideale naam voor het restaurant bij Hotel De Maaskant. Wij serveren er traditionele gerechten en onderscheiden ons in heerlijke variaties voor scampi en steak, maar U kan er ook dagelijks genieten van 'Le plat du jour'. Lekker eten aan betaalbare prijzen!

kader-De-Spaenjerd-r.jpg

Fiets- en wandelvriendelijk hotel in Limburg! De Spaenjerd is de ideale halte tijdens je ontdekkingstocht door het Maasland met zijn ligging langs de Maas.

Op het terras met zicht op de Maas kun je genieten van een heerlijk kopje koffie en verse vlaai. 

Ons restaurant presenteert de Belgische keuken en onze brasserie straalt een familiale, bourgondische sfeer uit. Voor de bierliefhebbers hebben we een uitzonderlijk heerlijke Leffe Blond, getapt zonder toevoeging van koolzuur en daardoor extra zacht en smakelijk.

Restaurant – brasserie De Spaenjerd heeft de afgelopen 10 jaren een mooie reputatie opgebouwd. Natuurlijk serveren we graag heerlijke seizoensgerechten en streekproducten. Hou dus zeker onze suggestiekaarten in het oog!

Dit concept bieden we sinds enkele jaren nu ook aan in De Maaskant. Waar we vooral trots op zijn is dat we kwalitatieve producten aanbieden aan zachte prijzen.
Neem gerust eens een kijkje op onze menukaarten en overtuig u zelf !

Voor alle gelegenheden maken we graag een offerte op maat.
Van 5 tot 100 personen zijn er diverse mogelijkheden gaande van een bescheiden receptie tot een uitgebreid buffet of gastronomische maaltijd.
In onze prachtige orangerie maken we uw feest onvergetelijk.
Voor gezelschappen tot 25 personen bieden we zelfs een gemakkelijke formule aan waarbij jullie genodigden bij aankomst nog kunnen kiezen uit diverse gerechten.

 

 089/56.67.57

Venlosesteenweg 5
3680 Maaseik

zie website

 

website

 

De Maaskant​

 

0476 21 49 57

Maasstraat 84
B-3640 Kinrooi

zie website

 

website

 

De Spaenjerd​

bottom of page