top of page
facebook-profielfoto-tiffanys-002.jpg

Een symfonie van smaak & meesterschap

In Maaseik en omgeving kent iedereen de “Tiffany’s” als een gezellig klasse-restaurant met een verfijnde keuken, een uitstekende wijnkaart en een persoonlijke ontvangst. Sinds juni 2020 staat Pascal Peters aan het roer.

De Maaseikenaar studeerde aan de hotelschool van Hasselt en vervolmaakte zijn kennis en kunde in de klassieke Frans-Belgische keukens van enkele Limburgse toprestaurants.

Met de overname van de Tiffany’s startte hij voor het eerst een eigen restaurant. Dit was een logische volgende stap in het uitbouwen van zijn passie.

"De essentie van een goede keuken is de smaak, met respect voor het product."

Daar ga ik voor. Dagverse producten, harmonieuze combinaties en vooral veel passie en liefde voor het vak”,
zegt de winnaar van de prestigieuze meesterschapswedstrijd “Eerste Kok van België, 2015”. 

De titel van “Eerste Kok van België” bij Club Prosper Montagné is erkend als de hoogste professionele onderscheiding in België. De juryleden werden gekozen op basis van hun deskundigheid, onder leiding van Peter Goossens. In de video zie je Pascal in actie tijdens dit concours.

 

089 56 40 89

Markt 19
3680 Maaseik

Lunch: donderdag, vrijdag, zondag: 12u00 – 13u30
Diner: alle dagen behalve dinsdag: 18u00 – 20u30

website

bottom of page